Curiositats, recomanacions...

La primera sessió de cinema de la història

Qui no s'ha preguntat mai quines van ser les primeres pel·lícules que dones i homes van poder veure? Bé, el Generació BSO us respon aquesta pregunta facilitant-vos la visualització de les primeres pel·lícules que els germans Lumière van rodar per a la que va ser la Primera sessió de cinema de la història.
El que heu de fer és ven senzill, seguiu aquests passos:
1.Entreu a http://www.institut-lumiere.org/
2. A la columna de l'esquerra, clickeu Musée Lumière
3. A la nova columna que apareix, clickeu Patrimoine Lumière
4. Ara clickeu a Films
5. Per últim, al cos principal de la pàgina, a dalt a dreta, clickeu Visionnez la 1ère séance

Després d'això, ja podreu veure les 10 pel·lícules de menys d'un minut que van inaugurar aquesta meravella d'invent que és el cinema.


Comentari sobre una pel·lícula de Vampirs. The Lost Boys

Ultimament sembla que tornen a estar de moda les pel·lícules de vampirs. El vampirisme sempre ha estat present al cel·luloide des del clàssic Nosferatu, el mític Dràcula de Bram Stocker, la increïble Entrevista con el vampiro, o la inclassificable Bracula o Condemor II. En aquest cas ens centrarem en el film The lost boys traduida al castellà como Jovenes ocultos. És una pel·lícula de l'any 1987 amb l'espectacular moda de l'època (chupas de cuero i adolescentes aventureros) que ens explica la història de dos germans que es veuen enmig d'una banda de vampirs i que compten amb l'ajuda dels també germans Frog per acabar amb ells. Fins aquí tot correcte. Bona pel·lícula.

Però ens hem enterat que hi ha dues seqüeles de The lost boys anomenades The tribe i The thirst. Que ningú esperi la mateixa qualitat que a la primera, en aquestes dues la història es centra en uns ja madurs però igual de sonats germans Frog amb l'aparició del difunt Corey Haim a la segona. Podriem dir que són pel·lícules prescindibles? potser si, que són dolentes? potser també però dins del cor d'aquest friki sempre hi haura lloc per a les seqüeles prescindibles.

Al Generació BSO ja vam posar el tema principal de la primera pel·lícula (que resulta ser el tema principal de la trilogia) Cry litle sister. la banda sonora inclou altres temazos dels the doors i altres, bastant brutal. Us deixem un video amb el tema principal i imatges de la peli. Si us atreviu amb les seqüeles també avisar que van sortir directament en DVD i que estan produides per l'actor Corey Feldman.